Koningsdag 

Bergen op Zoom

Kom koningsdag vieren in Bergen op Zoom!

Wedstrijd voor leerlingen basisscholen Bergen op Zoom

Door de maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd zijn alle activiteiten voor Koningsdag 2020 afgelast. Dit geldt ook voor de activiteiten die het Oranjecomité Bergen op Zoom voor de leerlingen van de basisscholen in Bergen op Zoom had gepland. Toch wil het Oranjecomité de kinderen iets aanbieden om zich te vermaken en om even stil te staan bij de viering van Koningsdag.

De kinderen kunnen de kleurplaat kleuren, er creatief een knutselplaat of er een andere mooie creatie van maken. Maak er een foto van en stuur deze uiterlijk 25 april 2020 naar info@koningsdagboz.nl. Zet bij de inzending de naam, leeftijd en  basisschool van het kind. Het Oranjecomité publiceert de ingezonden kleurplaten op de facebookpagina Koningsdag Bergen op Zoom.

 

Op Koningsdag worden via deze facebookpagina ook de winnaars bekend gemaakt. In totaal hebben we 8 prijzen uit te reiken, een voor iedere groep van de basisschool.

Koningsdag 2020 afgelast

Maandag 23 maart jl., heeft de overheid laten weten dat alle samenkomsten en evenementen tot 1 juni 2020 worden verboden. Helaas betekent dit dat Koningsdag 2020 dit jaar niet doorgaat, en daarmee gaan dus ook de geplande activiteiten vanuit het Oranjecomité niet door. Het Oranjecomite is aan het kijken of en zo ja hoe op een andere wijze aandacht aan Koningsdag kan worden besteed. Houd hiervoor onze website, facebookpagina of instagram in de gaten. Het Oranjecomité Bergen op Zoom kijkt vol enthousiasme uit naar Koningsdag 2021. Laten we er dan met elkaar een mooie Koningsdag in Bergen op Zoom van maken.

Word Sponsor!

Het Oranjecomité is op zoek naar sponsoren die financieel een bijdrage willen leveren aan Koningsdag in Bergen op Zoom. Wij bieden verschillende pakketten aan waar u als sponsor een bij u passende keuze uit kunt maken. Als Oranjecomité zijn we van sponsoren afhankelijk voor de organisatie van evenementen tijdens Koningsdag in Bergen op Zoom.

Draagt u Koningsdag in Bergen op Zoom een warm hart toe, dan kunt u daar financieel aan bijdragen. Onderstaand ziet u wat u van ons voor welke sponsorbijdrage kunt verwachten.

Lint voor een kind

Lint voor een kind 2021

Kent u een kind dat iets bijzonders heeft gedaan voor anderen? Meldt hem of haar dan aan voor een ‘Lint voor een kind’, dat tijdens Koningsdag wordt uitgereikt door de burgemeester.

Alles wat je moet weten

Lees het hier

Informatie

Vlaginstructie

Alles wat u moet weten over het ophangen van de Nederlandse vlag tijdens koningsdag!

Vrijmarkt 2021

Alle praktische informatie en spelregels rondom de vrijmarkt van 2021

Sponsoren

Door de hulp van onze sponsoren is het mogelijk om allerlei leuke evenementen te organiseren.

Veel gestelde vragen

Lees het antwoord op al u vragen rondom de viering van koningsdag in Bergen op Zoom

 
 
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

CONTACT

Email:

info@koningsdagboz.nl

Volg ons op Facebook en Instagram:

  • Facebook
  • Instagram

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

© 2019 by Oranje comite Bergen op Zoom

LogoKoningsdagNEW.png